هنگامی که با ترکیب جمله‌ انگیزشی مواجه می‌شویم ممکن است برای خیلی از ما این تصور پیش آید که این ترکیب کاربردی در زندگی نداشته و کمکی به ایجاد سهولت در مواجهه با چالش‌ها به افراد نمی‌کند. در حالی که گاهی اوقات تکرار یک مفهوم و تشویق بیش از حد به انجام تمرینی جهت پیشرفت و موفقیت موجب عادت به صرف شنیدن آن تاکید می‎‌شود.

اغلب به ما می‌گویند که مدام جمله‌ای را برای ذهن خود بازگو کنیم و سعی کنیم تا به آن بفهمانیم حالتی جز حالت دیگری که در این عبارت مثبت تکرار می‌شود وجود ندارد. اما برای بغضی افراد این تکرار رسالت خود را از دست می‌دهد و مانند یک تکلیف اجباری به آن می‌نگرند.

برای مثال هنگامی که به فردی توصیه می‌شود اهمیت جملات انگیزشی را فراموش نکند و نسبت به استفاده از آن‌ها در طی فعالیت‌های گوناگون روزانه بی‌تفاوت نباشد، این فرد به صورت کاملاً ارادی و مانند وظیفه‌ای مشابه وظایف دیگر به آن پرداخته و پس از تکرار چند جمله‌ی کوتاه به سراغ امور دیگر می‌رود.

آن چه اهمیت دارد درک واژه به واژه‌ی این جملات است. این که اصلاً چرا و چطور جمله‌ای می‌تواند موجب انگیزه بخشیدن به شخصی شود. در حالی که او راه‌های بسیاری را برای حفظ اشتیاق و امید جهت رسیدن به هدفی که برای خود تعیین کرده طی نموده است.

از جملات مثبت تشکر کنید
برای همه‌ی ما پیش آمده است که در بحرانی قرار می‌گیریم و از تشویش و بی‌قراری برای یافتن راه حل و یا هر آنچه موجب سکوت و آرامش ذهن می‌شود لبریز می‌شویم. سپس فردی آشنا و یا هر شخصی که ممکن است در آن فضا قرار داشته باشد سخنی را با ما در میان می‌گذارد. و احساسی درون ما شکل می‌گیرد که در نهایت از او بابت ایجاد این احساس آرامش تشکر می‌کنیم.

در واقع این معجزه‌ی کلمات است که هر چند مختصر بر عملکرد ما تاثیر می‌گذارند و قادرند به سرعت، مسیر تفکرمان را تغییر بدهند. کلماتی که گاه به صورت مستقیم و گاه به صورت غیر مستقیم با آن‌ها مواجه می‌شویم.

هر پیشامدی در زندگی ما علتی دارد
قانون رنج و لذت
استاد احمد محمدی
استاد احمد محمدی
سخنران انگیزشی و مربی توسعه فردی، مدرس و مشاور کسب و کار
پخش‌کننده صوت
00:00
00:00
برای افزایش یا کاهش صدا از کلیدهای بالا و پایین استفاده کنید.
برای مثال ممکن است در اتوبان در حال رانندگی باشید و موضوعی ذهن تان را به خود مشغول کرده باشد. موضوعی که روزها و شب‌های متمادی به آن فکر کرده‌اید اما جز غرق شدن بیشتر در آن نتیجه‌ای حاصل نشده است. حین رانندگی ناگهان نگاهتان به تابلوی بزرگی بر می‌خورد که در میان راه نصب شده و جمله‌ای روی آن نوشته شده است.

شما پاسخ تمام سوال‌های این چند روز را در کلمات آن جمله پیدا می‌کنید. البته در این اتفاق مفاهیم متعددی دخیل هستند که یکی از مهم‌ترین آن‌ها این است که هر پیشامدی در زندگی ما علتی دارد. و ریشه‌ی تمام علت‌ها نزدیک شدن به غایت خوشبختی ست.

می‌توان این طور فکر کرد که ممکن بود شما اتومبیلی برای رانندگی نداشتید یا برای رسیدن به مقصد از آن اتوبان گذر نمی‌کردید. اصلا ممکن بود نگاه تان هرگز به آن جمله نیفتد و یا اینکه شما چشم‌های ضعیفی داشتید و در آن روز عینک طبی خود را فراموش کرده‌ بودید.

اینکه قادر به رانندگی هستید، اینکه چشم‌های شما به روشنی می‌بینند، اینکه در شهری زندگی می‌کنید که در اتوبان‌های آن تابلوهایی نصب شده است همه و همه علت‌های بسیار زیادی دارند که حتا شاید نتوان به راحتی آن‌ها را تصور کرد.

منظور از جملات انگیزشی چیست؟
ضمیر ناخودآگاه که از آن به عنوان ذهن معنوی یا کائناتی نام برده می‌شود، حد و مرزی نمی‌شناسد مگر برای هرآنچه به صورت خودآگاه انتخاب می‌کنید. عادت‌های شما در ضمیر ناخودآگاهتان وجود دارند که به مراتب قوی‌تر و سریع‌تر از ضمیر خودآگاه است.

ضمیر ناخودآگاه قادر است راحت‌تر و سریع‌تر از ضمیر خودآگاه، شما را به مقصد برساند. چرا که ضمیر ناخودآگاه قادر نیست مفاهیم یا عقاید را رد کند، و این بدین معناست که ما می‌توانیم با استفاده از آن، باورهای ضمیر خودآگاه را دوباره برنامه‌ریزی کنیم، و ذهن ناخودآگاه مجبور است عقاید و باورهای جدید را بپذیرد. در واقع این هویت ناخودآگاه شماست که نمی‌تواند باورهای جدید را نادیده بگیرد.

جملات انگیزشی و یا تاکیدی، جملات و عباراتی کوتاه هستند که شما از طریق آن‌ها به آنچه که از خود دور کرده‌اید می‌رسید. به عبارتی دیگر ، شما با توجه به آرزویی که دارید و با رعایت اصولی، آن‌ها را تکرار می‌کنید و پس از مدتی به خواسته‌ی خود دست می‌یابید. جملات انگیزشی، جملاتی مثبت برای رسیدن به حقیقت خویشتن شما هستند و موقعیت ما در جهان، بازتابی از حالات ذهنی ماست. شما می‌توانید پس از مشخص کردن خواسته‌ی خود به صورت شفاف، این جملات را با ادبیات شخصی خودتان خلق بنمایید.

منظور از جملات انگیزشی چیست؟
منظور از جملات انگیزشی چیست؟
راه‌های مواجهه با کلمات سودمند
جملات انگیزشی از راه‌های گوناگونی وارد زندگی ما می‌شوند. گاهی ممکن است از فردی متخصص در این امر و یا با جستجویی در میان کتاب‌ها و مقالات به لیستی از جملات برسیم که برای هر مسئله‌ای به صورت جداگانه دسته‌بندی شده‌اند. در واقع در این حالت، ما هستیم که به دنبال جملات می‌گردیم.

حالت دیگری که برای تقابل با کلمات انگیزه‌بخش وجود دارد حالتی ست که در آن کلمات به دنبال ما هستند. برای مثال در سخنان فردی که در شبکه‌ای تلویزیونی حضور دارد، در میان صحبت‌های مجری برنامه‌ای  رادیویی، در یک سخنرانی یا جلسه‌ی کاری، هنگام حضوری ناگهانی در جمعی از دوستان و هر اتفاق و موقعیتی که ممکن است به هدفی متفاوت در آن قرار گرفته باشیم.

در حالت دوم، جملات مانند ذرات هوا اطراف ما در حرکت هستند و بی هیچ ترتیب و قانون از پیش تعیین شده‌ای در حال انتشارند. در تیتر روزنامه‌ها، در نام کتاب‌های پشت شیشه‌ی کتاب‌فروشی‌ها، میان صحبت‌های افراد غریبه که با عجله از کنارشان می‌گذریم، در متن ترانه‌ای که خواننده در موسیقی پخش شده در تاکسی می‌خواند و هر وا‌ژه که به نحوی و بر اساس سرنوشتی که داشته از کنار چشم‌ها و گوش‌های ما گذر می‌کند.

مرز میان حفظ سکوت ذهن و توجه به اطراف
باید توجه داشته باشید که نیاز است تا مرز میان حفظ سکوت ذهن و توجه به اطراف جهت دریافت نشانه‌ها حفظ شود. قرار بر این نیست که مدام به تمام صداها و تصاویر اطراف واکنش نشان دهیم و هر لحظه در پی نشانه‌ای باشیم تا جایی که از کاری که در لحظه انجام می‌دهیم و حضوری که می‌بایست در اکنون داشته باشیم غافل شویم.

منظور از جملات انگیزشی چیست؟
منظور از جملات انگیزشی چیست؟
قرار بر این است که به حواس خود اطمینان کنیم. اگر  به ناگه متوجه صدا یا تصویری شدیم و احساس کردیم که می‌تواند برایمان حاوی پیغامی باشد با بی‌تفاوتی از کنار آن عبور نکنیم و در آن تامل نماییم.

قدرت و انرژی کلمات
ما در جهان زندگی خود توانایی‌ها و نیروهای مختلفی را در اختیار داریم که به راحتی می‌توانیم آن‌ها را نام ببریم. در ضمن نسبت به نیروهای درونی خویش تا حدی آگاهی داشته و همین که شما در این لحظه در حال خواندن این مطلب هستید به معنی این است که برای شکوفایی قدرت خود و کشف حقیقت وجودی تان مشتاق هستید.

ممکن است هنگام بر شمردن نیروهایی که در اختیار داریم کمتر به سراغ کلمات برویم در حالی که آن‌ها یکی از برترین نیروهایی هستند که در زندگی ما وجود دارد.

کلمات در تخیلات ذهنی، در ارتباط با دیگران، و در آنچه خودمان را به خویشتن معرفی می‌کنیم حضور دارند. آن‌ها می‌توانند ما را امیدوار و یا مایوس کنند. می‌توانند روز پیش رو را سرشار از لذت و شادی و یا غمگین و تاریک نشان بدهند.

گلوله‌ی موج حرف‌ها
کلمات همچون امواج گلوله‌مانندی هستند که با بکارگیری شان آن‌ها را به سوی خود و دیگران پرتاب می‌کنیم. این گلوله‌ی موج می‌تواند نورانی و وجود یافته از طبیعت سبز و آبی و یا همچون تیر خطرناکی باشد که به یقین می‌دانیم هنگام اصابت به فرد به وی آسیب می‌رساند.

شاید ذهن ما عادت کرده تا تنها با دیدن علامت‌های مخصوصی احساس خطر کند و در صدد دوری از آن عامل خطرناک بر بیاید. و حتا خلاف این گفته نیز صادق است. اغلب جذب عواملی می‌شویم که نتیجه‌ی مثبت آن‌ها با سرعت بیشتری پدیدار می‌شود.

کلمات نیز دوست و دشمن ما هستند. کلمات نیز پیشینه‌ای دارند که ممکن است بر طبق آن تمایل به آسیب رساندن و یا کمک به شما داشته باشند. باید مراقب باشید که دشمنی را به خانه‌ی وجودتان راه ندهید. که موج سیاهی را به سوی آدم‌های اطراف روانه نکنید.

به گفته‌ی گری چاپمن Gary Chapman، نویسنده، سخنران و مشاور، هنگامی که با تامل و طبق موازینی که برای خود و روابطمان تعیین کرده‌ایم نسبت به اعمالمان و همچنین دریافت‌هایی که از رفتار دیگران داریم واکنش نشان می‌دهیم کلمات تبدیل به دانه‌هایی می‌شوند که در زمین ارتباطات گسترده‌ی ما کاشته شده و به بار می‌نشینند. تاثیرات مثبت این دانه‌های کاشته شده از بین نمی‌روند و با جملات انگیزه بخش آبیاری می‌شوند.

 

https://www.janblaghy.ir/%d9%82%d9%88%db%8c-%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%ac%d9%85%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%d9%86%da%af%db%8c%d8%b2%d8%b4%db%8c-%d8%aa%da%a9%d8%a7%d9%86-%d8%af%d9%87%d9%86%d8%af%d9%87/

 



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 389
برچسب ها :

تاريخ : شنبه 8 آذر 1399 | 5:01 | نویسنده : مبینا رمضانی فرد |